Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blog

Arpa on heitetty

Arpa on heitetty – kuulostaa jotenkin kohtalokkaammalta kuin satunnaislukugeneraattori arpoi voittajan. Totuuden nimissä voittajan valitsi arvan sijaan tietokone. Pari viikkoa sitten lupasin ilahduttaa kahta lukijoistani Ranska-henkisillä keittokirjoilla. Nyt on aika pistää paketit liikkeelle. 

sweet-life-and-my-little

Ennen virallista tulosten julistusta haluaisin kuitenkin sanoa kiitos. Kiitos kaikesta siitä selänrapsutuksesta ja kehumisesta. Mutta ehkä vielä suuremmat kiitokset siitä, että annoitte ajattelemisen aihetta useammassakin kommentissa. Vahvistitte myös omia ajatuksiani siitä, mihin suuntaan blogia haluan viedä. Oli hienoa kuulla, että tekstini herättävät ajatuksia ja tuottavat iloa. Tässä kahden vuoden aikana olen huomannut, että juuri kirjoittaminen taitaa olla se, mistä tässä jutussa eniten nautin.

Kukin sai yhden arvan riippumatta kommenttien lukumäärästä, poistin omat kommenttini ja annoin satunnaisnumerogeneraattorin laulaa. Ja kas Rachel Khoon My Little French Kitchen -kirjan päätyy epäonnen numerolla kommentoineelle onnentytölle. Sofia, paketti lähtee kohti keittiötäsi. Toivottavasti kirjasta löytyy oikein monta hienoa kasvisohjetta.

Toisen kirjan lupasin alunperin lähettää päräyttävimmälle kommentille. Totesin tehtävän mahdottomaksi. Valtavan hienoja kommentteja kaikki. Siksi päädyinkin siihen, että koska yksi postauksen tavoitteista oli rohkaista uusia kommentoijia, toinen kirja arvotaan kaikkien uusien kommentoijien kesken. Pahoittelut vanhojen tuttujen diskrimoinnista. Pariisilaistunnelmat matkaavat Katille. Nyt kannattaa pistää matkaa varaukseen, matkakuume on nimittäin väistämätön.

Tarkailkaa sähköpostianne, laitan osoitetiedustelua tulemaan ja toivottavasti paketit alkuviikosta liikkeelle. Kiitokset vielä kaikille kommentoineille ja onnittelut voittajille. Lohdutuspalkintona lupaan opettaa Annalle sen hiirenhännän, jonka ohjetta kaipailit…

4 kommenttia “Arpa on heitetty

  1. Hih, mä en ikinä voita mitään. Elämän ensimmäinen arpavoitto! Olisko aika nimetä uusi onnennumero tälle tytölle 🙂

  2. Hei!

    Ihanaa, tämä voitto tuntuu aivan mahtavalta ja palkinto on todella mieluinen! Kiitoksia oikein paljon! 🙂

    t:Kati

    • Jonna / suolaa&hunajaa on 17.04.2014 at 18:33 sanoi:

      Mukavaa kuulla. Toivottavasti tykkäät kirjasta, kun pääset siihen käsiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Post Navigation