Tietoa mainostajalle ›

Blog

Kansallisruokaa itsenäisyyspäivän kunniaksi

Kuluvana syksynä olemme päässeet äänestämään kansallisruokaa kymmenestä ehdokkaasta. Äänestys on juuri päättynyt, mutta itsenäisyyspäivän kunniaksi kirjoitin omista suosikeistani  kansallisruoaksi Sydänmerkin-sivulla.

karjalanpiiraka

Savolaisen karjalanpiirakkakurssin löydät aiemmasta postauksestani. Sillä ohjeella rypytin myös tänään itsenäisyyspäivän kunniaksi menemään. Pian nostamme maljan 99-vuotiaalle Suomelle ja asetumme kisakatsomoon ihailemaan linnan pukuloistoa. Hyvää itsenäisyyspäivää!

2 kommenttia “Kansallisruokaa itsenäisyyspäivän kunniaksi

  1. Tulipas taas kauniita!

    • Jonna / suolaa&hunajaa on 11.12.2016 at 11:39 sanoi:

      Kiitos! Vähän saatoin tehdä valintaa sen suhteen, kuka pääsee kuvaan….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Post Navigation