Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blog

Auta Nepalin maanjäristyksen uhreja!

Nepalin maanjäristyksen jäljiltä yhdessä Aasian jo valmiiksi köyhimmistä maista on kaoottinen tilanne. Puutetta on niin ruoasta, juomasta, auttajista kuin lääkintätarvikkeistakin. Kuolonuhreja on jo yli kolme tuhatta ja uhriluvun pelätään kasvavan pahimmillaan moninkertaiseksi, loukkaantuneita on yli puolet enemmän.

Haluatko auttaa Nepalin maanjäristyksen uhreja? Osallistu nyt lahjoittamalla rahaa Punaisen Ristin katastrofirahastoon tai/ja levittämällä sanaa keräyksistä. Tämän kehotuksen voit lukea nyt monesta blogista, sillä päätimme yhdistää voimamme myös kertomalla kaikille teille mahdollisuudesta auttaa.

Paras keino on tässä tilanteessa rahan lahjoittaminen jonkun luotettavan järjestön kautta, jonka kautta apu menee perille. Minulle luonteva valinta on Punainen Risti – isäni teki suuren osan työurastaan järjestön palveluksessa. Ohessa on helppo väylä rahan lahjoittamiseen. Tee se samantien, itse tein sen jo. Toivottavasti saamme yhdessä paljon kokoon.

Auta lahjoittamalla

Tee lahjoituksesi Punaisen Ristin katastrofirahastoon verkkopankkimaksulla tai luottokortilla http://www.lahjoituslipas.fi/punainenristi/bloggaajiennepalkerays/lahjoita/

Voit lahjoittaa myös soittamalla tai tekstiviestillä:

Soita 0600-122 20 (20,28 € + ppm)
Lähetä tekstiviesti SPR numeroon 16499 (15 €)

4 kommenttia “Auta Nepalin maanjäristyksen uhreja!

  1. Minä soitin.

  2. Kiitos muistutuksesta! Kävin linkin takana lahjoittamassa.

    • Jonna / suolaa&hunajaa on 29.04.2015 at 15:16 sanoi:

      Hienoa! Minä en ollut myöskään lahjoittanut, ennenkuin tämä muistutus tuli. Niin monet asiat – tärkeätkin – jäävät arjen jalkoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Post Navigation