Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blog

Poutaa, kiitos – Taste of Helsinki 2014

Ensi vuodeksi tilaan poutaa, aurinkoa ja piknikvilttejä. Mutta jos tilaus ei toteudu menen silti. Taste of Helsinki ei pettänyt tänäkään vuonna.

Ensimmäisenä vuosina hellittiin helteellä, viime vuonna meidän kattauksessamme tuuli ja satoi. Paljon. Mutta silti päällimmäisenä muistona on suolakaramellikakku ja muut huikeat herkut. Eilen ei tuullut ja sadekin oli kuurottaista. Ehkä tätä voi pitää kehityksenä, mutta voisiko luontoäiti helliä loppuviikonlopun js ensi kesänä auringolla tätä kesän parasta ulkotapahtumaa. Se olisi vähintäänkin kohtuullista.

Lyhyestä virsikaunis. Tässä illan suosikit – niistä jotka jaksoin maistaa. Monta lupaavankuuloista annosta ei mahtunut vatsaani.

Suosikkiravintolani tänä vuonna Juuri. Sen listalta löytyi illan kaunein annos (prässättyä graaviahventa), illan yllättäjä (punajuurimakaronilaatikko) ja illan paras “risotto” (vihreä kevätspeltti).

taste of helsinki 2014 ravintola juuri

Illan mieleenpainuvin annos. Se jota muistellaan vielä ensi vuonna, kuten suolakaramellikakkua tänä vuonna. Askin suolaheinää ja valkosuklaata.

ask-suolaheinää-ja-valkosuklaata

Illan idea kotiin. Jatkossa meillä käytetään koristeluun ruohosipulin kukkia. Yksittäin nypittyinä herkänkauniita ja hyvänmakuisia. Ruohosipulisia.

Vielä monta kattausta jäljellä. Jos on kosteaa, kumisaappaat jalkaan ja Kansalaistorille. Katoksia on kyllä riittämiin pitämään kaikki kuivina. Lähetän silti toiveen yläkertaan, loppuviikonloppu poutaa ja ensi vuonna pelkkää auringonpaistetta.

10 kommenttia “Poutaa, kiitos – Taste of Helsinki 2014

  1. Meidän seurue säästyi sateelta, mutta tuuli vei viherkoristeet mukanaan lähinurmikolle 😀
    Niin monta hyvää, niin monta kaunista. Omalla listallani sama annos sai kauneimman tittelin – sillä olihan se niin nätiksi laitettu, että voi huhuh sentään 🙂

    • Jonna / suolaa&hunajaa on 15.06.2014 at 20:35 sanoi:

      Se oli kyllä mielettömän herkkä, jos ruoka-annoksesta voi niin sanoa.
      Minua jäi harmittamaan se, että ohitin Postresin, niin moni on kehunut lohisäilykettä ja leipää. Huomasin, että Soppa 365:ssa on leivän ohje. Ehkä pitää testata sitä itse, vaikka ei tietenkään samaan itse useinkaan pystykään.

      • Se lohisäilyke oli kyllä tapahtuman suuri yllättäjä. Ajatuksena se (säilykesavukala) ensin jokseenkin ällötti mua, mutta sulatti sitten sydämeni heti, kun maistoin. Testaa ihmeessä. Jos joltain kotikokilta onnistuu niin sulta, siitä olen varma.

  2. Voi Jonna, Sullon mun mieli!

    • Jonna / suolaa&hunajaa on 16.06.2014 at 7:57 sanoi:

      Ja sulla mun. Kiitos makaronilaatikkovinkistä, en on olisi ikinä käyttänyt yhtään rajallisesta vatsastani siihen, ellei sitä olisi hehkutettu blogissasi. Jaanakin kehui sitä kovin, kun satuttiin törmäämään.

  3. Jäi Taste meiltä väliin, ensivuoteen siis… Tuota prässättyä ahventa saimme muutama viikko sitten sapaksena Juuressa, mutta höh, ei punajuurimakaroonilaatikkoa 😉

    • Jonna / suolaa&hunajaa on 18.06.2014 at 20:59 sanoi:

      Totta vie toivon, että tapahtuma on ensikin vuonna. Taste of Helsigin perusteella Juuri nousi niiden ravintoloiden listalle, joihin on ehdottomasti mentävä. Ehkäpä heidän listallaan on joskus punajuurimakaronilaatikon mentävä aukko 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Post Navigation