Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blog

Kadulle sieltä kaikki – Streat Helsinki

Ei jää tänään säästä kiinni. Aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. Helsingin keskustaan kaartaa joukko katuruoan ammattilaisia Suomesta ja lähinaapureista. Kadulle siis kaikki. Harmittaa jo nyt, että Streat Helsingin kaduille saapuva osuus kestää vain päivän.

37 ravintolaa Torikortteleissa. Mahtava kattaus. Miten näistä sitten valitsee? Haluttaisi testata liutaa. Ainakin Ewästä ja taikasormi McCormickia. Karjalaista vai meksikolaista? Molempia löytyisi. Pakko tottakai olla sen verran vieraskorea, että tarttuu jonkin vierailijan annokseen. Tallinnalainen katuruoka kuulostaa kiinnostavalta vai testaisiko sittenkin, ollaanko Ruotsissa tässä(kin) meitä edellä. Jos joisin kahvia, kaappaisin ehdottomasti kupin Freese Coffee co:ltä. Edes teenjuoja ei voi olla vaikuttumatta Kalle Freesen pieteetistä kahvien suhteen.

Minä menen. Luulen, että aika moni muukin. Saattaa olla ruuhka, mutta eiköhän mukaan mahdu. Kadulle siis tänään kaikki. Ihanaa aurinkoista lauantaita ei voisi paremmin viettää.

Streat Helsinki, Torikorttelit, tänään 22.3. Luukut aukesivat juuri ja avoinna klo 19 saakka.

 

6 kommenttia “Kadulle sieltä kaikki – Streat Helsinki

  1. Tuskin maltan odottaa! 🙂 Ja tosiaan, ihana sää kruunaa kaiken.

    • Jonna / suolaa&hunajaa on 22.03.2014 at 11:32 sanoi:

      Tämä kevätaurinko todellakin kruunaa kaiken. Onneksi. Kun katseli eilisen masentavaa sadetta, harmitti jo hiukan järjestäjien puolesta. Onneksi turhaan.

  2. Kiva tapahtuma, mutta jonot olivat hermoja raastavan pitkät. Tapahtuman suosio kuitenkin osoittaa, että laadukasta katuruokaa tarjoavia yrittäjiä mahtuu lisää Helsinkiin.

    • Jonna / suolaa&hunajaa on 22.03.2014 at 14:45 sanoi:

      Ok, pitää siis varautua venyttämään hermoja. Olemme vasta menossa sinne.

      Toivottavasti saadaan tämän myötä lisää katuruokkijoita myös pysyvästi tänne ja lisää mielenkiintoisia tapahtumia.

  3. Helkky on 24.03.2014 at 16:41 sanoi:

    Todella hyvä idea, mutta (liian) hyvä sää taisi yllättää järjestäjät: tungos oli valtaisa, jonot piiiitkät ja sekavat ja ruoka loppui pahasti kesken. Saitteko te mitään jos olitte noin myöhään menossa? Ensi vuonna toivottavasti väljässä paikassa, esim. Kaisaniemen puistossa.

    • Jonna / suolaa&hunajaa on 24.03.2014 at 19:03 sanoi:

      Ei saatu mitään, tai siis ehkä oltaisiin saatukin, mutta luovutettiin jonojen edessä. Toivottavasti saadaan ensi vuonnakin sama tapahtuma, ehkä jopa kaksipäiväisenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Post Navigation